Sisustusinspiraatiota ja muuta viihdettä suoraan kännykkään!

Toisinaan sisustusinspiraatio saattaa olla täysin hukassa ja vaikka sisustuksen apuna käyttäisikin arkkitehtuuritoimistoa, myös toimiston suunnittelijalle olisi hyvä tarjota omia ideoita ja mallikuvia siitä, millainen sisustus itseä miellyttää ja millaista tunnelmaa omaan kotiin toivoisi. Onneksi internetyhteydellä varustettu kännykkä voi auttaa sisustusinspiraation ja uusien -ideoiden löytämisessä! Lisäksi se voi auttaa tarjoamaan sinulle muutakin viihdettä, joista kerromme lisää tässä artikkelissa.

Sisustusinspiraatiota Pinterestistä ja Instagramista

Ellet ole jo asentanut kännykkääsi Pinterest-sovellusta, tee se nyt ja etsi sovelluksesta sinua kiinnostavia sisustusaiheisia tilejä, joita alat seurata. Pinterest on nimittäin oikea inspiraation aarreaitta, josta löydät helposti uusia sisustusideoita, joita voit vielä kaiken lisäksi pinnata omiin tauluihisi. Tauluissa parhaat ideat pysyvät näppärästi tallessa ja voit luoda vaikkapa oman taulun jokaiselle kotisi huoneelle. Voit näppärästi myös jakaa näitä tauluja suunnittelijan kanssa, jotta suunnittelija näkee, millaista tyyliä ja tunnelmaa kotiisi haluat. Kuvien avulla suunnittelija näkee myös, millainen värimaailma miellyttää sinua. Näin suunnittelutyö lähtee näppärästi käyntiin ja inspiraatiosi saa toivottavasti jälleen uutta puhtia!

Toinen hyvä sovellus inspiraation etsimiseen on Instagram. Seuraa sovelluksessa sellaisia sisustajia, joiden tyyli miellyttää sinua ja nappaa parhaat ideat talteen. Esimerkiksi eräs amatöörisisustaja kertoi hiljattain Iltalehdessä saaneensa inspiraatiota Sara Siepin sisustuskuvista ja pyrkineensä jäljittelemään omassa kodissaan Saran boheemia tyyliä, mikä onnistuikin yllättävän edullisesti kierrätyskalusteita ja -tuotteita suosimalla. Tässä on hyvä inspiraation lähde kenelle tahansa amatöörisisustajalle, joka kokee, että oma inspiraatio on hukassa tai joka haluaisi kyllä sisustaa, mutta ei omista kovinkaan suurta sisustusbudjettia!

Sisustusinspiraatiota sisustuslehtien verkkojulkaisuista

Myös sisustuslehtien verkkojulkaisut tarjoavat loistavaa inspiraatiota omaan sisustukseen. Niitä on helppo selata kännykällä vaikka työmatkan aikana, jolloin tämäkin aika tulee käytettyä hyödyksi. Sisustuslehdistä löytyy monenlaisia sisustustyylejä, joista löydät luultavasti nopeasti itseäsi miellyttäviä tyylejä tai vähintään komponentteja, jotka sopisivat omaankin kotiisi.

Muuta viihdettä suoraan kännykän ruudulta

Sisustusinspiraation lisäksi kännykkäsi voi tarjota sinulle myös monenlaista muuta viihdettä ja välillä onkin hyvä pitää pientä taukoa sisustamisesta. Jos sisustusinspiraatio tuntuu olevan hukassa, voi tauon pitäminen ja rentoutuminen auttaa sen palauttamisessa. Kun saat ajatukset hetkeksi jonnekin muualle, saattaa kadoksissa ollut inspiraatio palautua kuin taikaiskusta. Millaista viihdettä sitten voit kännykän ruudun kautta nauttia? Kerromme seuraavaksi muutaman esimerkin kännykän tarjoamista laajoista ja monipuolisista mahdollisuuksista.

Jos pelaaminen kiinnostaa, vieraile sivustolla igame.com ja katso, löytyisikö sieltä sinulle sopivia pelejä. Varmista myös, tarjoaako sivusto mahdollisuuden kokeilla pelaamista täysin maksutta. Monesti uusille asiakkaille on nimittäin tarjolla tällaisia mahdollisuuksia, jotka kannattaa hyödyntää.

Oletko jo kokeillut e-kirjoja? Moni lukutoukka on kokenut tietynlaista vastenmielisyyttä ruudulta lukemista kohtaan, mutta kerran tai pari hyvää e-kirjaa kokeiltuaan he ovatkin usein muuttaneet mielensä. E-kirjat kulkevat nimittäin kevyesti mukana minne ikinä menetkin, kunhan vain kännykkä on mukana. Niiden ansiosta sinun ei siis enää tarvitse kantaa mukanasi painavia kirjoja voidaksesi nauttia jännittävistä tai romanttisista tarinoista vaikkapa puistonpenkillä tai mattolaiturilla – juuri siellä missä sinä haluat ja juuri silloin kun haluat! Sama koskee erilaisia suoratoistopalveluita, jotka tuovat elokuvat, sarjat ja dokumentit kännykkäsi ruudulle juuri silloin, kun itse haluat.